Felkod E0

Robert Updated by Robert

Felkod E0

Ingen panik!😹

HĂ€r Ă€r vĂ„ra tips om hur du kan fixa det😉

Kod: E0 = Kan inte reglera trycket, inget fat har upptÀckts.

🔩 Öppna och stĂ€ng dörren för en Ă„terstĂ€llning och kontrollera sedan enhetens anslutning pĂ„ nytt. En dĂ„lig anslutning av fatet kan vara orsaken😕.

🔩 Det hĂ€r meddelandet kan ocksĂ„ dyka upp om du sĂ€tter i ett fat som nĂ€stan Ă€r tomt, dĂ„ fatet tappat en del av sin kolsyra nĂ€r den inte varit inkopplad. För att Ă„tgĂ€rda detta, öppna och stĂ€ng dörren upprepade gĂ„nger för att Ă„terigen reglera trycket i det nĂ€stan tomma fatet✌.

How did we do?

Felkod E4