Min öltub sitter fastđŸ˜„

Daniele Updated by Daniele

Min öltub sitter fastđŸ˜„

Slangen kan inte avlĂ€gsnas nĂ€r kranenheten fortfarande Ă€r monterad pĂ„ fatet? LĂ€tt att fixa😉

🔩 Se till att du först har tagit bort kranenheten frĂ„n fatet.

🔩 Lossa slangen frĂ„n kranenheten genom att trycka pĂ„ knappen.

🔩 Den borde komma ut, men om den inte gör det sĂ„ kan du trycka ut slangen underifrĂ„n.

Sitter slangen fast pÄ grund av klibbiga ölrester inuti kranenheten?

🔩 Var lugn, du kan Ă„tgĂ€rda detta genom att skölja kranenheten med varmt vatten tills ölröret lossnar.

🔩 NĂ€r du har dragit ut röret kan du ge kranenheten en grundlig tvĂ€tt.

How did we do?

Volymindikatorn Ă€r felaktig🔊

Jag kan inte sĂ€tta in slangen i kranenhetenđŸ˜„

Contact