Min maskin vĂ€snasđŸ˜«

Robert Updated by Robert

Min maskin vĂ€snasđŸ˜«

🔩 Detta problem kan bero pĂ„ den aktiva luftpumpen.

Ingen panik, luftpumpen hÄller ölet under ett konstant tryck och kommer att göra ljud ifrÄn sig under och efter serveringen av en öl.

Den bör stĂ€nga av sig automatiskt😉

🔩 Det hĂ€r problemet kan ocksĂ„ orsakas av igĂ„ngsatta flĂ€ktar.

Var lugn, flÀktarna hjÀlper kylelementet pÄ baksidan.

FlÀkthastigheten Àndras automatiskt beroende pÄ rumstemperaturen och kylningslÀget, ljudnivÄn kommer alltsÄ att variera.

Se till att kontrollera att dörren Àr ordentligt stÀngd, annars kommer flÀktarna fortsÀtta att vara igÄng.

🔩 Luftpumpen fortsĂ€tter att göra ljud ifrĂ„n sig och man kan ej hĂ€lla upp öl.

Åh nej! Luften lĂ€cker och luftpumpen fortsĂ€tter att jobba😧.

Ingen panik, detta Ă€r en enkel lösning😉.

Luftpumpen kan aktivera sig vÀldigt ibland för att hÄlla kaggen pÄ rÀtt tryck. Om detta sker med korta intervaller (sekunder till nÄgra minuter) kontrollera att kranenheten Àr korrekt ansluten.

Se till att kontrollera att det inte finns nÄgon smuts eller skrÀp mellan fatets och kranenhetens tÀtning.

How did we do?

Kylningen fungerar inteđŸ„”

LĂ„gt tryck i ölenđŸș