Lågt tryck i ölen🍺

Daniele Updated by Daniele

Lågt tryck i ölen🍺

Ett lågt tryck under serveringen av ölen kan ha flera orsaker:

🔦 Oj, det ser ut som om att fatet nästan är tomt🤫 Skål för det🍻

Fatikonen på apparatens framsida blir röd när mindre än 0,75 L öl finns kvar i fatet. När fatet nästan är tomt saktar trycket ner och till slut stannar upp.

Åtgärda detta genom att byta ut det tomma fatet mot ett nytt✌.

🔦 Kranhandtaget öppnas inte helt till fullo och detta resulterar i ett lägre tryck.

För att åtgärda detta, se till att kranhandtaget trycks ner helt och hållet när du serverar din öl.

🔦 Det finns ett hinder i luftkanalen i förslutningen till fatet.

Om det finns ett hinder kan det avlägsnas genom att rensa luftkanalen med en tandpetare eller något liknande. Efter det kopplar du in kranenheten på nytt igen och serverar din öl.

🔦 Tuben är defekt.

Tuben kan tillfälligt ha deformerats efter en lång period utan användning. Det här problemet försvinner efter några serveringar, var så säker😉.

Kontrollera att tuben inte har böjts inuti (den bör sticka ut en bit från munstycket.
Du kan även byta ut tuben vid behov.

How did we do?

Min maskin väsnas😫

Tuben hoppar ur när jag ansluter ett fat.