Öltappen ger ljud ifrån sig även om jag inte använder den

Kim Updated by Kim

• Tappkranen och/eller tuben är inte korrekt installerade.

Vänligen gör om allt från början. Får du inte ihop det? Kika på våra instruktionsvideor!

Skulle du fortfarande ha problem med ett ölfat eller maskinen efter att ha konsulterat vårt hjälpcenter och Philips kundtjänst, så måste en utredning göras. För att gå vidare i utredningen så måste ett videoklipp skickas till oss där vi tydligt kan se varje steg: från att den blöta tuben och kranen sätts i fatet, när fatet sätts i maskinen och slutligen när fatet installeras i maskinen. Om du skulle vara osäker på hur videon ska se ut, kontakta kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

How did we do?

Toppen av fatet är löst/har ramlat av

Problem med LCD-skärmen