Ölen är för kall

Kim Updated by Kim

1. LCD-skärmen indikerar en temperatur på 3° C och det finns ingen frost under fatet.

Allt är som det ska vara! Men ha i åtanke att ett vanligt kylskåp ofta är inställd på 6° C och 3° C kan då upplevas som för kallt.

1. LCD-skärmen indikerar en temperatur på 3 ° C och det finns frost på fatet eller i maskinen.

Koppla ur maskinen och låt fatet och maskinen avfrostas innan du torkar av dem med en trasa. Se till att ytterdörrarna är ordentligt stängda.

1. LCD-displayen indikerar en temperatur under 2 ° C.

Se till att placera din maskin på varmare plats där temperaturen är mellan 3 och 32 ° C.

How did we do?

Min PerfectDraft kyler inte längre ner ölen!