Hur ansluter jag min maskin till appen?đŸ“Č

Daniele Updated by Daniele

Hur ansluter jag min maskin till appen?

🔩 Installera den senaste versionen av iOS eller Android pĂ„ din telefon och installera sedan appen PerfectDraft.

🔩 Du kan Ă€ven ansluta din dispenser till din telefon genom Bluetooth. Följ instruktionerna i appen för att koppla ihop maskinen med din enhet.

🔩 NĂ€r du har anslutit till Bluetooth pĂ„ din telefon trycker du pĂ„ anslutningsknappen pĂ„ maskinen tills den blir blĂ„.

🔩 Via appen vĂ€ljer du ditt trĂ„dlösa nĂ€tverk.

🔩 Nu kan du kontrollera temperaturen pĂ„ din öl, se hur mĂ„nga dagar du har kvar av ditt fat och hur mĂ„nga liter som finns kvar.

How did we do?

Programvara

Har du problem med att ansluta din PerfectDraft Pro till appen?