Installation av min maskin🛠

Robert Updated by Robert

HĂ€r Ă€r nĂ„gra steg som du ska följa för att installera din maskin🛠.

Var ska jag stÀlla maskinen?

Du kan lÀmna minst 10 cm utrymme runt apparatens baksida och sidor och sedan koppla in maskinen.

Hur kommer jag igÄng?

🔩 LĂ€mna minst 10 cm utrymme runt apparatens baksida och sidor och koppla in maskinen.

🔩 Montera kranhandtaget, fĂ€st medaljongerna och skjut ut droppbrickan.

🔩 Ta bort plastskyddet frĂ„n fatet och ta ut den sanitĂ€ra tuben ur förpackningen.

🔩 Lyft upp kranenheten.

🔩 Trycka ner bĂ„da sidorna av kranenheten pĂ„ fatet.

🔩 Skjut in tuben i kranenhetens öppning tills du hör ett klick.

🔩 SĂ€tt in kranenheten och fatet lĂ€ngs skenorna i maskinen tills du hör ett klick och stĂ€ng igen dörren.

🔩 StĂ€ll in temperaturen med hjĂ€lp av plus- och minusknapparna pĂ„ maskinen.

🔩 Anslut maskinen till ditt trĂ„dlösa nĂ€tverk via appen PerfectDraft (se pĂ„ baksidan).

🔩 VĂ€nta tills den har kylts och njut av din alldeles egna fatöl.

đŸŽžïžEtt exempel pĂ„ hur du sĂ€tter ihop din PerfectDraft Pro: https://youtu.be/2rqFIStWOew