Det är för mycket skum i ölen

Kim Updated by Kim

1. Tappkranen drogs inte ned helt och hållet när ölen serverades.

När du serverar öl, drag alltid ner tapphantaget för ett perfekt tryck på ölen.

1. Det första glaset öl innehåller för mycket skum.

Det är normalt att det första glaset från ett nytt fat innehåller mer skum än vanligt.

1. Fatet har skakats, låt ölen vila i en halvtimme och prova sedan igen.

1. Det är möjligt att tuben är felaktig, vänligen prova med en annan tub.

1. Ölen är för varm, vänta gärna tills skärmen visar den ideala serveringstemperaturen på 3°C.

How did we do?

Ölen på fat smakar inte likadant som på flaska.