Hur byter jag ett fat?

Daniele Updated by Daniele

Hur byter jag ett fat?

Ta ur ett fat ur maskinen

🔩 NĂ€r fatet Ă€r tomt tar du bort detta frĂ„n öltappen.

🔩 Ta bort kranenheten genom att trycka samtidigt pĂ„ de gula knapparna.

🔩 Ta bort tuben genom att klicka pĂ„ den gula knappen pĂ„ ovanpĂ„.

Installation av ett fat

🔩 Ta bort plastskyddet frĂ„n fatet och ta ut tuben ur förpackningen.

🔩 Skölj kranenheten.

🔩 Tryck pĂ„ kranenheten pĂ„ fatet tills du hör tvĂ„ klick.

🔩 Trycka in tuben i kranenhetens öppning tills du hör ett klick.

🔩 SĂ€tt in kranenheten och fatet lĂ€ngs skenorna i maskinen tills du hör ett klick och stĂ€ng luckorna.

🔩 StĂ€ll in kyltemperaturen med hjĂ€lp av knapparna + och - mellan 3ÂșC och 7ÂșC. InstĂ€llningen sparas och den aktuella temperaturen visas igen nĂ€r du slutat justera temperaturen🌡.

🔩 VĂ€nta tills temperaturindikatorn blir blĂ„ och njut av din perfekta fatöl😊.

đŸŽžïžDin maskins underhĂ„ll Ă€r viktigt, titta gĂ€rna pĂ„ den hĂ€r videon för fler tips: https://youtu.be/4u5t8L2Bz7c

How did we do?

Kan jag byta ut fatet innan de Àr slut?