Hoe verwissel ik een vaatje?

Daniele Bijgewerkt door Daniele

Allereerst haal je natuurlijk het lege vat uit de tap.

Het verwijderen van een vat:

🔦 Als het vaatje leeg is, verwijder je het vat en de taphendel.

🔦 Maak de tapunit los door beide gele knoppen in te drukken.

🔦 Verwijder de bierslang door op de gele knop bovenaan te klikken.

Daarna kun je een nieuw vol vat installeren :

🔦 Verwijder de plastic beschermkap van het vaatje en neem het slangetje uit de verpakking. Maak het slangetje goed nat.

🔦 Spoel de taphendel om.

🔦 Klik de tapunit op het vaatje. Je moet twee klikken kunnen horen.

🔦 Schuif het slangetje in de opening van de tapunit en klik het andere uiteinde met een klik in het vaatje.

🔦 Plaats tapunit en vat langs de rails in de machine en klik de deur goed dicht.

🔦 Stel de koeltemperatuur in met de + en - knoppen tussen 3ºC en 7ºC. De instelling wordt opgeslagen en de huidige biertemperatuur verschijnt opnieuw wanneer je klaar bent met het instellen van de temperatuur🌡

🔦 Wacht tot de temperatuurindicator blauw wordt, tap je bier en geniet van jouw perfecte bier😊

Het onderhoud van je machine is belangrijk, bekijk deze video voor meer tips: https://youtu.be/4u5t8L2Bz7

Bekijk ook onze instructievideo: https://youtu.be/JP2Iwl1pb9Y

How did we do?

Kan ik een vat verwisselen voordat het leeg is?