Hoe plaats ik een bestelling?

Kim Bijgewerkt door Kim

Hoe plaats ik een bestelling?

📌 Al onze bestellingen gaan online, via onze webshop https://www.perfectdraft.com/nl-nl/ (Nederland) of https://www.perfectdraft.com/nl-be/ (België)

Het bestellen via onze website is heel makkelijk 🤩

🍻 Maak een account aan op onze website

🍻 Zoek de artikelen die je wilt kopen, klik op toevoegen en geef het aantal dat je wilt kopen. De producten komen nu in je winkelwagen 🛒

🍻 Als je klaar bent met winkelen, ga je naar de winkelwagen en doorloop je het bestelproces door op 'volgende' te klikken (geef je adres, kortingscodes etc).

🍻Selecteer de verzendmethode uit de lijst

🍻Kies de betaalwijze

Na de betaling ontvang je een bevestiging per e-mail 🙌

How did we do?

Kun je bestellen vanaf je mobieltje of tablet?

Aanpassen van een bestelling