Ik heb de app opnieuw aangesloten, maar het bericht dat de verbinding met mijn machine is verbroken, is niet verdwenen.

Daniele Bijgewerkt door Daniele

Ik heb de app opnieuw aangesloten, maar het bericht dat mijn machine is losgekoppeld is niet verdwenen.

Het kan tot 5 minuten duren voordat de app herkent dat de machine opnieuw is verbonden, als u daarna nog steeds het bericht ziet dat de verbinding is verbroken, ga dan naar uw instellingen, klik op "Verbinding verbreken" en maak vervolgens opnieuw verbinding met de machine. Als het probleem aanhoudt, maak dan een screenshot en rapporteer een bug via Instabug.

How did we do?

Tekst in de app wordt afgesneden