Het bier in het vat wordt niet koud (genoeg)

De machine kan alleen worden gebruikt tussen 3°C en 32°C.

Als de omgevingstemperatuur hoger is, duurt het dus langer om het vat af te koelen. Wanneer de temperatuur in het groen wordt weergegeven, betekent dit dat het bier zijn ideale temperatuur van 3°C heeft bereikt. Als je snel wilt beginnen met het serveren van bier nadat het vat in de machine is geïnstalleerd, zet het biervat dan eerst rechtop in de koelkast.

Wanneer het buiten erg warm is, kan de weergegeven temperatuur rood blijven, d.w.z. 5°C en hoger. De koelcapaciteit bij zeer warm weer maakt het mogelijk om een koel biertje te verkrijgen, maar het is mogelijk dat de ideale temperatuur niet wordt bereikt omdat de omgevingstemperatuur te hoog is. De volgende tips kunnen helpen om de ideale temperatuur voor het bier te bereiken:

1 Plaats de machine op warme dagen op een koelere plaats.

2 Stel het apparaat nooit bloot aan direct zonlicht.

3 Controleer of de deuren goed gesloten zijn

4 Controleer of de ventilatoruitlaat aan de achterzijde van de machine vrij is van stof en andere deeltjes.

5 Laat een vrije ruimte van minstens 10 cm aan de achterkant en zijkanten van de machine.

6 Koel het vat in de koelkast een paar uur af voordat je het vat installeert.

How did we do?

Ik heb moeite om de kraan van het vat te halen