Er komt geen bier als ik tap.

Kim Bijgewerkt door Kim

Eerst even een open deur, maar toch goed om te checken: misschien heb je meer gedronken dan je dacht en is het vat leeg? 🍻 In dat geval tijd om een nieuw vat te bestellen en te plaatsen!

Als het vat niet leeg is, kan het zijn dat de tapkraan of de slang niet goed geïnstalleerd is. De kraan moet op de aansluiting van het vat geplaatst zijn en goed aangedrukt worden totdat je een klik hoort. Wanneer de kraan op de juiste manier is geïnstalleerd, blijft hij goed vastzitten tussen de twee handgrepen van het vat.

Zie ook https://help.hopt.com/l/nl/article/uzk395cde3-het-installeren-van-een-tapvat

How did we do?

De Perfectdraft maakt (veel) geluid.

Er komt bier uit de slang als ik het in de tapkraan doe.