Mijn bier blijft te warm🌞

Robert Bijgewerkt door Robert

Het lukt me niet om het bier verder af te laten koelen

Er zijn 4 mogelijke oorzaken

1 het vat heeft meer tijd nodig om af te koelen tot de juiste temperatuur 🤒

🔦 Wacht circa 8 tot 12 uur te om het vat te laten afkoelen voordat je gaat tappen

🔦 De ideale schenktemperatuur voor de meeste bieren is ongeveer 3 °C (37,4 °F). Boven 7 °C (44,6 °F) kan het bier teveel gaan schuimen.

🔦 De temperatuurindicator wordt blauw wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. Hoe kouder het bier, hoe gemakkelijker het is om het schuim onder controle te houden😉

2 De deur van het apparaat is niet goed dicht

🔦 Controleer of de deur goed gesloten is.

🔦 De deurvergrendeling moet volledig gesloten zijn, en de deurdichting mag niet beschadigd zijn.

In geval van een beschadigde deurafdichting, neem contact op met de helpdesk 👨🔧

De omgeving is te warm of de PerfectDraft Pro staat in direct zonlicht.

🔦 Een oplossing is ervoor te zorgen dat de dispenser het bier op de minimumtemperatuur van 3°C houdt wanneer de omgevingstemperatuur 38°C of lager is.

🔦 De dispenser kan uitgeven bij temperaturen tot 38 °C (100,4 °F).

🔦 Plaats de PerfectDRaft Pro op een koelere plaats en scherm de machine af van direct zonlicht.

De ventilatieroosters aan de zijkanten en achterkant worden gebokkleerd.

🔦 Zorg voor een minimale afstand van 10 cm rondom het apparaat.

🔦 Maak de ventilatieroosters schoon 😉

How did we do?

Welke temperatuur kun je kiezen voor je bier?