De deuren van de tap sluiten niet goed

Kim Bijgewerkt door Kim

Verschillende mogelijkheden

• De vergrendelingshendels zijn niet goed neergelaten: Zorg ervoor dat de blauwe vergrendelingshendels omhoog staan als u het vat in de tap doet en duw ze na het installeren van de tap stevig naar beneden totdat u een klik hoort.

• De kraan en de slang zijn niet goed geïnstalleerd.

Controleer of de kraan goed is geïnstalleerd. Plaats de kraan op het aansluitpunt van het vat en druk het stevig aan totdat je een "klik"-geluid hoort om aan te geven dat de tapkraan goed is ingeklemd. Als de kraan eenmaal goed is geïnstalleerd, blijft hij goed vastzitten tussen de twee handgrepen van het tapvat.

How did we do?

Ik heb moeite om de kraan van het vat te halen

Het PerfectDraft vat is (om)gevallen, kan hij nog gebruikt worden?