De koeling werkt niet 🥵

Susannah Bijgewerkt door Susannah

De koeling werkt niet ❄️

In het begin is het apparaat bezig met het inschatten van de temperatuur🌡

In het begin geeft het scherm 15°C aan terwijl je apparaat de temperatuur meet. Wacht enkele minuten tot de temperatuur zichzelf regelt en nauwkeurig wordt⏱

Mocht het probleem zich blijven voordoen, controleer dan of de deur goed gesloten is. Als de deur langer dan 30 seconden open blijft, kan het koelproces worden verstoord. Om dit probleem te voorkomen, dien je te controleren of de deur echt vergrendeld is 👊

How did we do?

Bier blijft druppen

Mijn machine maakt zoveel herrie ! 😫