Hoe werkt de Philips Perfect Draft thuistap?

Kim Bijgewerkt door Kim

De Perfect Draft thuistap is zeer praktisch en makkelijk in het gebruik. Er zijn drie simpele handelingen nodig voor je kunt tappen:

👉 Doe de stekker in het stopcontact. Er is geen aan/uit-knop.

👉 Installer het tapvat: spoel het tapvat, het slangetje en de taphendel af onder de kraan, steek de slang in de biertap, sluit vervolgens het handvat aan op het vat (je hoort een 'klik') en plaats het vat in de biertap.

zie ook https://help.hopt.com/l/nl/article/uzk395cde3-het-installeren-van-een-tapvat

👉 Laat je vaatje tussen 12 en 15 uur afkoelen.

Controleer of het vat op de juiste temperatuur is dankzij het lampje aan de voorzijde van de biertap. Je kunt ook het vat laten afkoelen in de koelkast voordat je het in de biertap plaatst.

Je kunt nu je biertje tappen! Houd een glas schuin onder de taphendel en trek deze naar je toe om een ijskoud biertje te tappen!

Bekijk ook deze video:

How did we do?

Hoe installeer ik een tapvat?

Wat zijn de afmetingen van de Philips PerfectDraft?