De PerfectDraft werkt niet 😱

Mijn machine werkt niet😱

🔦 Zorg ervoor dat de tap goed is aangesloten.

🔦 Wanneer de LED-lampjes beginnen te knipperen, weet u dat u dat hij goed is aangesloten 💪

💡 Als uw PerfectDraft Pro niet langer de vereiste informatie op het LCD-scherm weergeeft, wordt waarschijnlijk de firmware bijgewerkt en de machine gereset, waardoor de temperatuur opnieuw wordt berekend. Het kan tot een uur duren voordat de temperatuur berekend is. 😉

Als je hier geen antwoord kunt vinden of de problemen blijven aanhouden, neem dan contact met ons op.

How did we do?

Ontdooien ❄️

Wat is die witte pasta in de buurt van de ventilator van mijn machine?