Rode Temperatuur Indicator

Daniele Bijgewerkt door Daniele

Zie je een rode slang wanneer u een vat in uw PerfectDraft Pro plaatst?

Wees gerust, er is niets aan de hand😊

Dit betekent dat jouw PerfectDraft Pro de temperatuur van het bier berekent. Dit kan tot een uur duren om een nauwkeurig resultaat te geven.

De reden dat het zo lang duurt bij het eerste gebruik, is omdat het tegelijk een software update is. Toekomstige software-updates zullen deze tijd verkorten.

Het belangrijkste is dat je de tap volledig kunt gebruiken terwijl de slang draait, en als je de vaten in de koelkast al hebt voor gekoeld, is jouw bier klaar voor gebruik!

Veel plezier bij het proeven🍺

How did we do?

Error message Code E7

Error message Code E5