Hoe installeer ik een tapvat?

Kim Bijgewerkt door Kim

Haal het bijgevoegde slangetje van het vat af en uit de verpakking. Maak de tapkraan een beetje vochtig met water, steek de slang in de tapkraan en sluit vervolgens de kraan aan op het aansluitpunt van het vat door er stevig op te drukken tot je een kleine "klik" hoort ✅

Open de deuren van de tap en zet vervolgens het vaatje erin, klik het vast en sluit de deuren. Zo installeer je het vat in de biertap.

Zie hier een filmpje!

How did we do?

Kan de stekker uit het stopcontact als de biertap enkele dagen niet wordt gebruikt??

Hoe werkt de Philips Perfect Draft thuistap?