Energiebesparende modus

Daniele Bijgewerkt door Daniele

Wat is de energiebesparende modus?

🍧 Deze modus is een nieuwe functie die alleen beschikbaar is op de PerfectDraft Pro machine waarmee gebruikers het energieverbruik kunnen verminderen door veranderingen in de koeltemperatuur te plannen via de PerfectDraft App.

🍧De PerfectDraft Pro verbruikt 130W tijdens actief koelen (Power-Saving is niet geactiveerd).

🍧Je kunt de modus activeren via uw app als uw PerfectDraft Pro machine verbonden is met de Wi-Fi.

🍧Als je de laatste versie van de app hebt, kun je op het hoofdscherm de standaardmodus selecteren en vervolgens overschakelen naar de energiebesparende modus.

🍧Om deze functie aan en uit te zetten kun je twee keer op de plus (+) knop of de min (-) knop drukken. De alternatieve modus is momenteel de standaardmodus.

🍧Wanneer de energiebesparende modus is ingeschakeld, houdt de machine het bier op een hogere temperatuur, waardoor het energieverbruik lager is dan bij een Standaard modus van 6°C of minder.

🍧Het energieverbruik van uw machine kan tot 40% dalen in vergelijking met een machine die gedurende dezelfde periode op 3°C werd gehouden bij een omgevingstemperatuur van 22°C (+1°C/-1°C).

🍧Nadat de energie besparende modus is uitgeschakeld, hangt de tijd om de gewenste temperatuur te bereiken af van de standaard ingestelde temperatuur. Het kan tot 12 uur duren als de standaard ingestelde temperatuur lager is dan 3°C en tot 7(+/-1) uur als de standaard ingestelde temperatuur 3 graden of hoger is.

How did we do?

De versheidsindicator in de app wordt niet bijgewerkt als ik een nieuw vaatje laad.

Ik krijg een foutmelding wanneer ik probeer de temperatuur te veranderen of het bereik uit te breiden.