Wat geeft het beeldscherm weer?

Robert Bijgewerkt door Robert

Op het beeldscherm vind je de volgende informatie:

Weergave van de temperatuur🌡

🔦 Oranje cijfers: Het vat is warmer dan de ingestelde temperatuur

🔦 Blauwe cijfers: Het bier is binnen 2ºC van de ingestelde temperatuur. Het bier is klaar om te schenken!

🔦 Witte cijfers: Tijdens het instellen van de temperatuurinstelling worden de cijfers op het display wit.

Weergave van het volume📍

🔦 Elk blokje is gelijk aan 1,5 L.

🔦 Het laatste blokje wordt rood als er minder dan 0,75 liter in het vat zit is.

🔦 Het volume wordt geschat aan de hand van de druk op het vat.

Netwerk

Je PerfectDraft Pro kan worden aangesloten op een draadloos netwerk en vervolgens worden bediend via de PerfectDraft Pro-app.

Het wifi pictogram onder aan het display geeft de verbindingsstatus weer.

🔦 knipperen: het maakt verbinding

🔦 blauw: er is verbinding

🔦 rood: er is geen verbinding

How did we do?

Onderhoud van je PerfectDraft Pro🔧