Tekst in de app wordt afgesneden

Lucas Rocha Bijgewerkt door Lucas Rocha

Dit gebeurt waarschijnlijk als de lettergrootte van je telefoon op groot is ingesteld.

De grote tekst heeft waarschijnlijk niet genoeg ruimte om de knop te laten verschijnen. Hieronder staan de instructies over hoe je de tekstgrootte voor een specifieke app kunt veranderen (zonder het in de rest van je telefoon te veranderen).

Eerst moet je ervoor zorgen dat de optie "Tekstgrootte" in je iOS Control Center staat:

- Veeg vanuit de rechterbovenhoek naar je Control Center. Controleer of "Tekstgrootte" daar staat.

- Zo niet, verlaat dan het Control Center en ga naar "Instellingen" > "Control Center".

- Zoek onder de subkop "Meer bedieningselementen" naar "Tekstgrootte" en tik op het plusteken aan de linkerkant om het toe te voegen aan de meegeleverde bedieningselementen. Dit zal het toevoegen aan uw Control Center.

Zodra dat is gebeurd, kunt u de tekstgrootte voor elke app aanpassen:

- Open de app die je wilt configureren.

- Veeg vanuit de rechterbovenhoek naar Control Center.

- Tik op het pictogram "Tekstgrootte" (het pictogram met de kleine en grote A's).

- Onderaan het scherm zie je aan de linkerkant een schakelaartje voor die specifieke app (links staat bijvoorbeeld "Alleen PerfectDraft" en rechts "Alle apps"). Verplaats de schakelaartje naar links.

- Als dat gebeurd is, gebruik dan de hoofdregelaar in het midden van het scherm om de tekstgrootte voor die app in te stellen, en tik vervolgens ergens op het scherm om terug te keren naar het Control Center.

- Veeg omhoog om het Control Center te verlaten en keer terug naar uw app. Je zou het verschil in tekstgrootte onmiddellijk moeten zien - maar dat verschil zal niet worden weerspiegeld in andere apps.

How did we do?

Ik heb de app opnieuw aangesloten, maar het bericht dat de verbinding met mijn machine is verbroken, is niet verdwenen.

De temperatuur is -128 🥶