Lidmaatschap : punten sparen

Kim Bijgewerkt door Kim

Het lidmaatschap van ons loyaliteitsprogramma is automatisch en gratis! 🙌🏻

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je automatisch punten op jouw account, in verhouding tot de waarde van de bestelling (exclusief verzendkosten, statiegeld, PerfectDraft-cadeaukaartbetalingen en/of walletsaldo).

Voor elke uitgegeven euro verdien je één punt en voor elke 150 punten verdien je €7 in je online portemonnee! Dit bedrag kan onmiddellijk worden besteed of samen met anderen worden gebruikt, er is geen tijdslimiet voor het gebruik ervan 💰💰

Na het plaatsen van jouw bestelling is uw nieuwe puntensaldo al zichtbaar in uw account.

Zelfs als je het e-mailadres verandert dat je bij PerfectDraft hebt geregistreerd, behoudt je jouw punten en wallettegoed dat aan jouw account is gekoppeld.

Het hele jaar door kunnen punten worden verzameld. Ze vervallen als u niet binnen een jaar (365 dagen) na uw laatste bestelling een nieuwe bestelling plaatst.
Bovendien is het niet mogelijk om de waarde van de punten of het saldo in uw online portemonnee over te maken naar een bankrekening.

U kunt uw puntensaldo op elk moment hier controleren: https://www.hopt.it/my-account/loyalty-program.

Het is niet mogelijk punten te verkopen of over te dragen naar een andere rekening.

Om ervoor te zorgen dat u geen promoties en kortingen met betrekking tot uw status mist, raden wij u aan u in te schrijven op onze nieuwsbrief 📨

How did we do?

Hoe werkt het loyaliteitsprogramma van PerfectDraft?

Contact